top of page
Search

Lær norsk online 😊

Updated: May 9, 2021

Lær norsk online - hva betyr det?

Det er mange måter å lære norsk.

Du kan lære i et klasserom.

Du kan kjøpe privattimer. Du kan lære i samtale med andre.

Du kan studere alene. Du kan bruke forskjellige apper.

Hvilken måte passer best til deg?


Lær norsk online - hva betyr det?

Online betyr “tilkoblet” - på norsk.

"Du er online" - betyr "du er tilkoblet internett".

"lær norsk online" - betyr "lær norsk på internett"

Lær norsk online - betyr at du alltid kan lære: hvor du vil, når du vil og hvor lenge du vil.



Lær norsk online med LÆR MER NORSK

LÆR MER NORSK kan ikke gi deg alt du trenger, men vi ønsker å være et senter for læring - et online senter - et sted der du alltid kan finne noe nyttig. Vi prøver å vise deg hvor du finner ressurser og hvordan du lærer best. Vi hjelper deg, men du må også hjelpe oss. Vi trenger tips, og vi vil gjerne ha informasjon om hva folk trenger.





Lær norsk online - på YouTube

LÆR MER NORSK har en flott YouTube kanal. Der kan du finne mange gode videoer med lærer Siri. Videoene er veldig populære. Spesielt populær er serien om Norskprøver og serien om norsk uttale. Har du ikke prøvd mine videoer? Da må du prøve nå. Kanskje det er vanskelig i starten, men det blir bedre etter litt tid. Lær norsk online med mine videoer. Du kan repetere og repetere og repetere og repetere 😉😉😉 - helt til du forstår alt.


Lær norsk online - på Facebook

LÆR MER NORSK prøver å lage aktiviteter på Facebook. Vi lager oppgaver. Vi prøver å starte samtalegrupper. Men vi har et problem: Gruppa har flere tusen medlemmer, men vi får bare 5-6 svar på oppgaver og aktiviteter. Kanskje folk ikke er interessert? Kanskje folk ikke har tid? ELLER: Kanskje folk er redd for å skrive online - redd for hva andre folk vil si?

MEN: Hvordan kan du lære norsk, hvis du er redd for å skrive eller snakke? I min Facebook-gruppe skal ingen være uhøflig. Hvis noen er ekkel eller uhøflig, vil jeg kaste dem ut av gruppa 😊Ferdig med det ! 😉


LÆR MER NORSK jobber hardt for å hjelpe, men vi kan ikke bruke mye tid på dette, hvis folk er redd for å prøve 😊Vi vil gjerne forstå hva som er problemet. Ta gjerne kontakt med oss. Hvis du ikke kan forklare på norsk, kan du skrive på engelsk eller arabisk. (Ja - vi forstår arabisk)


Lær norsk online - på "Google meeting"

Samtale er den beste måte å lære - mest fordi det er sosialt og hyggelig. Men norske folk har mye å gjøre, og det er vanskelig å få kontakt. Å lære norsk alene kan være både kjedelig og vanskelig. Det er vanskelig å finne det du trenger. Hvem kan du spørre, hvis du ikke forstår? Hvem kan fortelle deg at du har forstått noe feil? Det er bra å lære norsk privat - med en hyggelig og dyktig lærer. Lær norsk online - på videomøte med Siri !!!





Lær norsk online med privatlærer. Jeg (lærer Siri) bruker "Google meeting", når jeg jobber med mine elever. Privat kurs koster mer enn vanlige kurs, men det er effektivt. Du lærer veldig mye, du lærer grundig - på kort tid. Vi jobber både skriflig og muntlig, og du får hjelp til å forstå ord og grammatikk. Det er en stor jobb å lære norsk, og det er viktig å ha en plan. Jeg hjelper deg med det. Du får også tips om hvordan du kan lære på forskjellig måte. Kanskje finner vi en metode som passer perfekt til deg 😊


Lær norsk online nå !!

Folk som kommer til Norge er forskjellige. Noen har mye erfaring med å bruke PC og internett, og kommer fra land hvor dette er vanlig. Andre har lite erfaring med dette, og kommer fra land der dette ikke er så vanlig. I Norge bruker vi internett mye. Nesten alle samtaler med offentlige institusjoner går over internett - for eksempel samtaler med skatteetaten. no 😊



Du må lære å bruke internett, hvis du skal bo i Norge over lang tid. Det er best å starte nå! Ikke vær redd - ikke vent! Bli kjent med alle mulighetene! Snart går det lettere!



Lær norsk online! LÆR MER NORSK vil hjelpe!

LÆR MER NORSK vil gjerne hjelpe, men da må du ikke være redd for å ta kontakt. Du må ikke være redd for å spørre. Du må ikke være redd for å skrive feil. Det er mange mange mange som ikke skriver perfekt.




LÆR MER NORSK er spesialist på å forstå "mellomspråk".

Vi tenker ikke negativt om du skriver feil.

"Mellomspråk" er språket du snakker når du er på vei til å lære et språk. Det er et språk som ikke er ferdig utviklet. Mellomspråket er et mix mellom morsmål og norsk, engelsk og norsk eller andre språk du snakker bedre.

Alle som lærer norsk, snakker med et mellomspråk.

Det er helt normalt 😊😉






LÆR MER NORSK prøver å gjøre det mer enkelt for deg - og for alle som kommer etter deg. Vi ønsker å samle flere muligheter på ett sted, slik at du ikke trenger å lete. Og vi ønsker å gjøre nettsiden større. Du kan hjelpe oss å bli spesialister på online læring. Derfor vil vi gjerne ha tips fra deg som lærer norsk nå - tips fra folk på alle språk-nivå. Vi vil selvfølgelig også ha hjelp fra norske personer. Kanskje du har forslag til filmer, bøker eller andre ressurser som folk kan lære av?


Ikke vær redd for å ta kontakt! 😊 Vi blir glad for alle spørsmål og alle tips. Du kan skrive under teksten her. Du kan bruke chat-boksen til nettsiden. Og - du kan klikke på "KONTAKT MEG" under informasjonen om privatlærer Siri.




SIRINAN 🌹

Privatlærer i Norsk / Privatundervisning


229 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page